Po rozebraniu rozrusznika, elektryk jako element "kichający" wskazał jakiś pierścień. Po prostu był pęknięty. Po wymianie jak ręką odjął.
Przegląd po dwóch latach...
Zwiń
X
-
Przegląd po dwóch latach...
Witam Wszystkich Uczestników Tego Forum.
Zaglądałem tu już wiele razy, ale dopiero dziś zarejestrowałem się jako Całkiem Zielony Użytkownik.
To forum to kopalnia bardzo przydatnej wiedzy dla użytkowników Skody. To nie pusty komplement. Sam już nie raz "uspokajałem się" czytając, że to, co dzieje się z moją octavką jest jak najbardziej normalne...
Nie jestem "połykaczem kilometrów". Moje autko przejeżdża zwykle kilkanaście kilometrów dziennie (do pracy i z pracy) i właśnie będzie kończyło dwa lata z "niechlubnym" wskazaniem licznika w granicach 17kkmops:
Pora udać się na "pożegnalny" przegląd...
I tu zrodziło się pytanie: co powinno zostać zrobione w czasie takiego przeglądu...?
Próbowałem wyszukać odpowiedź na moje pytanie w już istniejących postach, ale bez konkretnego skutku...
Korzystając z praw "zielonego" :szeroki_usmiech liczę na wyrozumiałość i jakiś koleżeński gest z Waszej strony...
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!
-
-
Dziękuję za superszybką odpowiedź.
Mój problem polega na tym, że w instrukcji obsługi w ogóle nie ma mowy o obsłudze gwarancyjnej, natomiast w książce serwisowej opisy czynności obsługowych są, co najmniej, enigmatyczne...
Miałem nadzieję, że istnieją jakieś konkretne wykazy czynności, które powinny zostać wykonane podczas takiego przeglądu...
Jeszcze raz dziękuję.
Komentarz
-
Komentarz